Zeewse Oesters, Elixir d’Anvers, Stadshoning, Mango, Mierikswortel
Seppe Nobels - Graanmarkt 13
INGREDIENTEN
- 4 Zeeuwse oesters
- 3 eetlepels stadshoning
- 5 gram geraspte mierikswortel
- zout
- Piment d’Espelette
- 50 gram zure room
- ½ limoen
- 5 cl Elixir d’Anvers

BEREIDING
- Snij de mango in brunoise, doe vervolgens 30 gram mango in de blender samen met Elixir d’Anvers, de stadshoning en meng het tot een gladde massa.
- Bewaar het mengsel in de frigo. Meng de zure room met de geraspte mierikswortel.
- Breng de zure room op smaak met zout en Piment D’Espelette en enkele druppels limoensap.
- Open de oesters en serveer ze met de zure room, de mango créme + stukjes mango en werk af met pittig mosterdblad en kervel.