Onze andere producten

Elixir d'Anvers glazen

Of je Elixir d’Anvers nu graag in een cocktail drinkt of eerder fan bent van onze likeur in zijn puurste vorm, het smaakt altijd best uit een gepersonaliseerd Elixir d’Anvers GOLD glas. Onze glazen zijn verkrijgbaar in 35 cl en in 6 cl formaat.

Vraag ernaar bij je lokale drankenhandel of speciaalzaak.

Geschenkdoos met 3 zakflesjes

Geschenkdoos met 20cl Elixir d’Anvers, 20cl Elixir de Spa en 20cl Elixir d’Anvers Advocaat.

Geschenkdoos met 2 zakflesjes

Geschenkdoos met 20cl Elixir d’Anvers en 20cl Elixir de Spa.

Advocaat Extra FX de Beukelaer

Elke liter Advocaat Extra van FX de Beukelaer wordt bereid met zuivere alcohol en zomaar eventjes 21 gegarandeerd verse eidooiers. De alcoholsterkte van 18% vol zorgt voor de natuurlijke bewaring van de verse ingrediënten. Aan Advocaat Extra worden geen kleurstoffen of verdikkingsmiddelen toegevoegd.

Advocaat Extra FX de Beukelaer – 18% vol. – 70cl  | 20cl

Snaps Jenever

Sinds meer dan 100 jaar wordt de Snaps Jenever door FX de Beukelaer geproduceerd volgens het type van de ‘vieux système’.

Een fantastisch opkikkertje is een ‘Koetsierke’: half Elixir d’Anvers, half Snaps Jenever en ijskoud geschonken!

Snaps Jenever – 35% vol. – 20cl

St. Pol Graanjenever

De artisanale graanjenever St. Pol wordt volgens ambachtelijk recept gestookt uit rogge en mout. Dit resulteert in een fijne neus van graan en de onvervalste smaak van weleer. Met zijn rijke smaak en zijn fijne, karaktervolle afdronk is St. Pol Graanjenever de ideale verkwikkende borrel of de uitgelezen smaakmaker in cocktails en aperitieven. Probeer St. Pol Graanjenever ook eens in combinatie met je favoriete tonic.

St. Pol graanjenever – 30% vol. | 36% vol. | 40% vol. – 100cl

St. Pol graanjenever 49% vol. is niet meer verkrijgbaar.

Triple Sec Curaçao

Triple Sec Curaçao is een heerlijke sinaasappellikeur, boordevol smaak en op artisanale manier gemaakt op basis van ingrediënten van hoogstaande kwaliteit, waaronder de bittere sinaasappelschil van het type Curaçao.

Lekker om puur te drinken, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken in cocktails.

Triple Sec Curaçao – 28% vol. – 70cl

XIII culinaire toppers Antwerpen

De dertien beste chefs van Antwerpen in een rock-‘n-roll kookboek

Antwerpen is een wereldstad. In deze metropool aan de haven komen ontelbare culturen en culinaire invloeden samen in een smakelijke smeltkroes.

Dit boek selecteert dertien van de strafste chefs van ‘t Stad en laat hen enkele fascinerende verhalen en karakteristieke recepten delen. Om het eindresultaat extra te kruiden, maakten ze allemaal een gerechtje met dé drank van Antwerpen: Elixir d’Anvers.

Meer info vind je op de website van Uitgeverij Lannoo.
Verkrijgbaar in de boekhandel.