Onze andere producten

Geschenkdoos met 3 zakflesjes

Geschenkdoos met 20cl Elixir d’Anvers, 20cl Elixir de Spa en 20cl Elixir d’Anvers Advocaat.

Geschenkdoos met 2 zakflesjes

Geschenkdoos met 20cl Elixir d’Anvers en 20cl Elixir de Spa.

Geschenkdoos met 2 miniatuurflesjes

Geschenkdoos met 3cl Elixir d’Anvers en 5cl Elixir de Spa.

Koffie Elixir d’Anvers

Deze ‘echte’ Antwerpse Koffielikeur is een exclusieve combinatie van Elixir d’Anvers en een fijn distillaat van koffie uit Ethiopië en Colombia, die zorgt voor een uniek koffie-aroma met karakter, elegantie en finesse.

Maak een echte Antwerpse koffie met 1 deel Koffie Elixir d’Anvers en 2 delen heet water. Werk af met een toefje slagroom.

Koffie Elixir d’Anvers – 19% vol. – 50cl

Advocaat Extra FX de Beukelaer

Elke liter Advocaat Extra van FX de Beukelaer wordt bereid met zuivere alcohol en zomaar eventjes 21 gegarandeerd verse eidooiers. De alcoholsterkte van 18% vol zorgt voor de natuurlijke bewaring van de verse ingrediënten. Aan Advocaat Extra worden geen kleurstoffen of verdikkingsmiddelen toegevoegd.

Advocaat Extra FX de Beukelaer – 18% vol. – 70cl  | 20cl

Snaps Jenever

Sinds meer dan 100 jaar wordt de Snaps Jenever door FX de Beukelaer geproduceerd volgens het type van de ‘vieux système’.

Een fantastisch opkikkertje is een ‘Koetsierke’: half Elixir d’Anvers, half Snaps Jenever en ijskoud geschonken!

Snaps Jenever – 35% vol. – 20cl

St. Pol Graanjenever

De artisanale graanjenever St. Pol wordt volgens ambachtelijk recept gestookt uit rogge en mout. Dit resulteert in een fijne neus van graan en de onvervalste smaak van weleer. Met zijn rijke smaak en zijn fijne, karaktervolle afdronk is St. Pol Graanjenever de ideale verkwikkende borrel of de uitgelezen smaakmaker in cocktails en aperitieven. Probeer St. Pol Graanjenever ook eens in combinatie met je favoriete tonic.

St. Pol graanjenever – 30% vol. | 36% vol. | 40% vol. | 49% vol. – 100cl

Triple Sec Curaçao

Triple Sec Curaçao is een heerlijke sinaasappellikeur, boordevol smaak en op artisanale manier gemaakt op basis van ingrediënten van hoogstaande kwaliteit, waaronder de bittere sinaasappelschil van het type Curaçao.

Lekker om puur te drinken, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken in cocktails.

Triple Sec Curaçao – 28% vol. – 70cl