Elixir de Spa Oyster Shot

De zilte smaak van de oester werkt perfect met de kruidigheid van de Elixir de Spa en zorgt samen met de fris-zure limoen voor een complex mondgevoel.
INGREDIENTEN
  • 3 cl Elixir de Spa
  • 1 oester
  • ½ schijfje limoen
BEREIDING
  • Steek de oester open, gooi het deksel weg, maak het oestervlees los en houd apart in het oestervocht.
  • Spoel de schelp aan beide zijden proper.
  • Leg het oestervlees terug in de schelp.
  • Vul een shotglaasje met 3 cl Elixir de Spa.
DRESSEER EN SERVEERTIPS

Serveer de Elixir de Spa in een gekoeld shotglas, leg een half schijfje limoen op de rand en daar bovenop de oester. Slurp de oester uit de schelp, snel gevolgd door een shot Elixir de Spa en zet vervolgens je tanden in het limoenschijfje.