Elixir d’Anvers – Het Verhaal

Authenticiteit, ambachtelijkheid, traditie en topkwaliteit: dit zijn de belangrijkste troeven en waarden van Elixir d’Anvers. De goudgele kruidenlikeur uit Antwerpen wordt nog altijd volgens hetzelfde recept gestookt als in 1863, het jaar waarin François-Xavier de Beukelaer volgens de overlevering de laatste hand legde aan zijn heerlijke uitvinding.

In dit salontafelboek neemt beroeps-Antwerpenaar Tanguy Ottomer je mee naar de stokerij: naar de productiehal waar Elixir d’Anvers gedistilleerd wordt, en naar de bedrijfsarchieven waar een kleurrijke en indrukwekkende verzameling  historisch promotiemateriaal bewaard wordt. De geschiedenis van de stichtende familie de Beukelaer is er tastbaar.

Vandaag is het bedrijf in al zijn nostalgische pracht in handen van de familie Nolet de Brauwere, die streng waakt over de kwaliteit van het product, en tegelijk het merk en het bedrijf  klaarstoomt voor een mooie toekomst. Dat die er veelbelovend uitziet, blijkt duidelijk uit de getuigenissen en de recepten van Elixir d’Anvers-fans uit de wereld van de gastronomie: chocolatiers Erik Goossens en Dominique Persoone, cocktailcreator Beka Gogeshvili en chef Seppe Nobels.

Bestel onderaan deze pagina je eigen exemplaar voor € 39,95.

Bestel hier je exemplaar van ons boek.

Vul het formulier in om één of meerdere exemplaren van ons boek te bestellen. We contacteren je zo snel mogelijk via email met de betaalgegevens en informatie over de levering.

Prijs: € 39,95 (incl. verzendkosten in België, voor internationale zendingen dient een offerte gevraagd te worden).

Auteur: Tanguy Ottomer
Uitgeverij: Uitgeverij Luster
Productcode (EAN): 9789460583261
Aantal bladzijden: 192
Uitvoering: Hardcover
Afmetingen: 225 mm x 290 mm