Op 19 maart blaast Elixir d’Anvers 162 kaarsjes uit! Een bijzondere mijlpaal die we graag vieren met een smaakvolle samenwerking. Speciaal voor deze gelegenheid sloegen we de handen in elkaar met het iconische restaurant Sir Anthony Van Dijck in de Vlaeykensgang van Antwerpen.
Chef Jöran De Backer creëerde een exclusieve praline als eerbetoon aan onze rijke geschiedenis. Dit verfijnde chocoladecupje bevat een zachte kern van marsepein en Elixir d’Anvers, afgewerkt met praliné en een vleugje bladgoud.
Maar dat is nog niet alles! Bij Sir Anthony Van Dijck ontdek je nog meer heerlijke gerechten met Elixir d’Anvers. Ontdek bijvoorbeeld de bavarois van citrus met Elixir d’Anvers of laat je verleiden door de gebakken ganzenlever met appeltjes en een fluweelzachte saus op basis van Elixir d’Anvers. Afsluiten doe je hier met een Elixir d’Anvers Coffee – The Perfect Serve.
Kom langs en geniet mee met deze culinaire verwennerij!
