Groepsbezoek

Covid-19 update:

Volgend op de door de overheid opgelegde maatregelen i.v.m. het coronavirus zullen wij met onmiddellijke ingang de groepsbezoeken stopzetten en annuleren.

De geplande bezoeken kunnen verplaatst worden naar een latere datum. De veiligheid van U en onze medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij de situatie en de gegeven adviezen op.

Een bezoek brengen aan onze stokerij? Dat kan!

Groepsbezoeken zijn enkel mogelijk op afspraak en starten elke werkdag om 9u30 of 10u of om 13u30 of 14u. We ontvangen graag groepen van 20 tot ca. 50 personen.

Een rondleiding duurt twee en een half uur en gebeurt altijd onder begeleiding van een professionele gids. Na de ontvangst in het authentieke directiebureel van stichter François-Xavier de Beukelaer uit 1894 in Neo-Vlaamse Renaissancestijl, volgt een bezoek aan de stokerij dat wordt afgesloten met een degustatie van drie van onze producten: Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer. Er is de vrijblijvende mogelijkheid om onze producten rechtstreeks in de stokerij aan te kopen.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier voor een antwoord op al uw vragen.

    Maak uw keuze

    Ik wens meer info over de groepsbezoeken
    Ik wens het bedrijf te bezoeken (enkel mogelijk op werkdagen, niet in het weekend!)