Bezoek de likeurstokerij van Elixir d'Anvers

Een bezoek brengen aan onze stokerij? Dat kan! Ben je benieuwd naar de botteling en de geschiedenis van dit authentieke streekproduct? Schrijf je dan zeker in voor een groepsbezoek in de stokerij van FX de Beukelaer.

Groepsbezoeken zijn enkel mogelijk op afspraak en starten elke werkdag om 9u30, 10u00, 13u30 of 14u00. We ontvangen graag groepen van 10 tot maximum 40 personen. De prijs van het bezoek bedraagt € 9 per persoon voor groepen vanaf 20 personen. Bent u met minder dan 20 personen, vragen wij een vast bedrag van € 180 voor de hele groep.

Een rondleiding, steeds onder begeleiding van een professionele gids, duurt ongeveer zo’n 2 uur. U wordt ontvangen in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl waar u een overzicht krijgt van de geschiedenis van de familie en het ontstaan van het bedrijf. Dan volgt een bezoek aan de stokerij zelf waar het productieproces uitgelegd wordt.

Het bezoek wordt afgerond met drie proevertjes (Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer of Elixir d’Anvers Advocaat) en de mogelijkheid tot aankoop van onze producten (uiteraard niet verplicht).

Indien u verdere inlichtingen wenst of een datum wil vastleggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier, telefonisch via 03 237 98 06 of via info@elixirdanvers.be.

    Maak uw keuze

    Ik wens meer info over de groepsbezoeken
    Ik wens het bedrijf te bezoeken (enkel mogelijk op werkdagen, niet in het weekend!)