Dat onze Elixir d’Anvers een vaste waarde is in menig cocktail of digestief, wist je al. Maar bij Chef’s Table in Zwijndrecht, een stijlvolle en trendy eetplek waar food & wine centraal staan, krijgt onze likeur een bijzonder culinair podium.
In deze zaak waar groenten, kruiden én bloemen letterlijk uit eigen tuin komen, verrassen ze ons met een chocoladedessert buiten categorie. Chef Dimitri Van Berlo combineert onze Elixir d’Anvers Advocaat met mokka-ijs, een luchtige chocolade spongecake, een kruidige kaneelcrumble en Marokkaanse saffraan die ze rechtstreeks in Marokko zijn gaan halen. Alles perfect in balans en stijlvol gepresenteerd.
En dat is nog niet alles. Diezelfde saffraan gebruiken ze ook nog eens in hun Antwerpse koffie, op smaak gebracht met Elixir d’Anvers. Een combinatie die zó goed zit, dat je ‘m eigenlijk zelf moet gaan proeven.
Chef’s Table + Elixir d’Anvers = Belgisch vakmanschap op z’n best.
