Elixir d'Anvers wielertenue

Tijdelijk terug verkrijgbaar, te bestellen tot 10 oktober via de webshop.

WK-wielrenner Emile de Beukelaer

Jacobus Emilius (Emile) de Beukelaer, zoon van Elixir d’Anvers oprichter François de Beukelaer was destijds geen onbekende in de wielerwereld. In 1882 werd hij lid van de Royal Antwerp Bicycle Club en won al snel tweemaal het Belgisch kampioenschap Wielrennen in 1885 en 1886. Zo’n tien jaar later, in 1894 haalde hij het WK Wielrennen naar Zurenborg. Als voorzitter van de eerste wielerclub in ons land, stond hij mee achter de realisering van de velodroom in Antwerpen. Later werd hij stichtend voorzitter van de UCI, de internationale wielerbond.

Elixir d’Anvers wielertenue

Inmiddels meer dan 120 jaar later, brengt Elixir d’Anvers een eerbetoon uit aan deze wielerlegende met een eigen Elixir d’Anvers wieleroutfit: een must-have voor de doorwinterde Flandrien, randonneur of recreatieve mooiweerfietser.

 

Elixir d’Anvers retro wielertenue

Elixir d’Anvers bestaat 160 jaar! Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we een exclusieve retro wielertenue ontworpen van topkwaliteit! Geïnspireerd op toen met de uitstraling en het comfort van nu. Chique, stijlvol én tijdloos. Een écht must-have collector’s item!

Het goede doel

Wie zich een Elixir d’Anvers Hope wielertenue aanschaft, fietst voortaan niet alleen met souplesse en elegantie door elk landschap, maar steunt ook gelijk het goede doel. Bij elke complete set die wordt verkocht, schenkt Elixir d’Anvers 10 euro aan HOPE Benefiet, because we love life!

Met deze opvallende en stijlvolle outfit zit je altijd goed tijdens urenlange trainingstochten, intensieve koerskilometers of een rustig ritje op zondagochtend. Kortom, de ideale tenue voor mensen die graag fietsen… en achteraf een Elixirke drinken!

 

Ambassadeur Rik Van Linden

We mogen met trots voormalig Belgisch wielerkampioen Rik Van Linden voorstellen als onze ambassadeur van dit unieke project. In de jaren ’60 won hij maar liefst 359 koersen, waarvan 74 in één jaar tijd. Aan het begin van zijn carrière haalde hij al meteen de klassieker Parijs-Tours binnen en dat deed hij twee jaar later nog eens over.

Tijdens de Tour de France in ’72 schreef hij de tweede etappe op zijn naam. In ’75 won deze wielerlegende de groene trui door nog eens drie etappes te winnen en zo ook Eddy Merckx te verslaan. Daarnaast won deze wielervedette ook nog eens negen etappes in de Giro en twee in de Vuelta. In 1983 liet Van Linden het actief wielrennen achter zich. Hij opende een fietsenwinkel ‘Rik Van Linden Sport’ in Wilrijk en is inmiddels trotse ambassadeur van ons Elixir d’Anvers wielerproject.

 

Keep it safe and gentle!

Respecteer elkaar in het verkeer, wees hoffelijk en hou het veilig. Leef de verkeersregels na en geniet maximaal. Wij wensen je heel veel fietsplezier met je Elixir d’Anvers wielertenue!

 

Klantenservice

De webshop is open tot 10 oktober 2023. We produceren alleen de aantallen die besteld worden, dit om overproductie tegen te gaan.

Indien je interesse hebt mag je contact opnemen met Steve Dua op het nummer 0479/35 15 64 of via steve.dua@elixirdanvers.be.

Voor vragen en afterservice: sales@bodhicycling.be