Scampi hapje met Elixir d’Anvers curry-dip
Altijd lekker, altijd feestelijk!
INGREDIENTEN
Voor +/-12 hapjes:
Elixir d’Anvers curry-dip:
- 2 el mayonaise
- 2 el Griekse yoghurt
- 3 tl Elixir d’Anvers
- 1 tl currypoeder
- Peper & zout
Scampi’s:
- 12 scampi’s
- Boter
- Peper & zout
Afwerking:
- Enkele sprietjes bieslook
Benodigdheden:
- 12 kleine aperitief glaasjes
BEREIDING
Elixir d’Anvers curry-dip
- Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, Elixir d’Anvers en het currypoeder
- Kruid af met peper & zout
Scampi’s
- Pel de scampi’s, maar laat het staartje er aan
- Verwijder het darmkanaal
- Bak de scampi’s langs beide zijden goudbruin in wat boter
- Kruid met peper en zout
Afwerking
- Verdeel de curry-dip over de aperitiefglaasjes
- Plaats de scampi’s in de glaasjes met het staartje naar boven
- Versnipper telkens wat bieslook over de glaasjes
Recept: Jorinde Oversteyns