Scampi hapje met Elixir d’Anvers curry-dip

Altijd lekker, altijd feestelijk!
INGREDIENTEN

Voor +/-12 hapjes:

Elixir d’Anvers curry-dip:

  • 2 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 3 tl Elixir d’Anvers
  • 1 tl currypoeder
  • Peper & zout

Scampi’s:

  • 12 scampi’s
  • Boter
  • Peper & zout

Afwerking:

  • Enkele sprietjes bieslook

Benodigdheden:

  • 12 kleine aperitief glaasjes

BEREIDING

Elixir d’Anvers curry-dip
  • Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, Elixir d’Anvers en het currypoeder
  • Kruid af met peper & zout
Scampi’s
  • Pel de scampi’s, maar laat het staartje er aan
  • Verwijder het darmkanaal
  • Bak de scampi’s langs beide zijden goudbruin in wat boter
  • Kruid met peper en zout
Afwerking
  • Verdeel de curry-dip over de aperitiefglaasjes
  • Plaats de scampi’s in de glaasjes met het staartje naar boven
  • Versnipper telkens wat bieslook over de glaasjes