Elixir d’Anvers Sour

INGREDIENTEN
  • 35 ml Elixir d’Anvers
  • 20 ml Gozio Amaretto
  • 30 ml vers limoensap
  • 15 ml eiwit
  • IJsblokken
  • Klaverzuring (garnituur)
BEREIDING
  • Doe Elixir d’Anvers, Gozio Amaretto, vers limoensap en eiwit in een cocktailshaker en sluit af..
  • Shake krachtig zonder ijsblokken gedurende 15 seconden tot het eiwit goed opgeschuimd is en de cocktail ‘fluffy’ wordt.
  • Doe een flink schep ijsblokken in de shaker, sluit af en shake opnieuw krachtig gedurende 15 seconden.
  • Zeef de cocktail in een gekoeld glas om een gladde textuur te verkrijgen.
DRESSEER EN SERVEERTIPS

Serveer de cocktail in een bevroren coupe glas met ijsblokken. Werk de cocktail af met klaverzuring en wat zeste van limoen.

Recept: Paul Morel