Elixir d’Anvers Barrister

Deze unieke Advocaat is perfect na de maaltijd of bij de koffie. De combinatie van de warme Advocaat met kaneel en kruiden geeft een leuk contrast met de frisse room, chocolade en appelsien.
INGREDIENTEN
  • 5 cl Elixir d’Anvers Advocaat
  • 1 jeneverbes, 1 kruidnagel, 1 steranijs, 1 kaneelstokje
  • 3 cl gesuikerde slagroom, gekoeld
  • donkere chocolade
  • sinaasappelzeste
BEREIDING
  • Doe de Elixir d’Anvers Advocaat, jeneverbes, kruidnagel, steranijs en kaneel in een pannetje.
  • Verwarm net niet tot het kookpunt en zeef vervolgens in een porto glaasje.
  • Klop de slagroom half op en serveer koel boven op de warme Elixir d’Anvers Advocaat.
DRESSEER EN SERVEERTIPS

Serveer in een portoglaasje en werk af met geraspte chocolade en sinaasappelzeste.