Aperitivo d’Anvers

INGREDIENTEN

Voor de cocktail

  • 45 ml Elixir d’Anvers
  • 10 ml Campari
  • 10 ml balsamico Frambozenazijn
  • London Essence Grapefruit & Rosemary Tonic
  • IJsblokken

Voor de garnering

  • 1 el geraspt Himalayazout
  • 1 el frambozenpoeder
  • 1 el Elixir d’Anvers
  • 1 Elixir d’Anvers rocks glas
  • 1 schijfje pompelmoes
  • 1 takje rozemarijn
BEREIDING

Voor het garnituur

  • Meng het geraspte Himalayazout en het frambozenpoeder in een kommetje.
  • Bevochtig de rand van het glas met Elixir d’Anvers en dip in het frambozenzout zodat je een mooi randje krijgt.

Voor de cocktail

  • Vul het glas met ijsblokjes.
  • Giet de Elixir d’Anvers, Campari en balsamico frambozenazijn over het ijs en roer kort met een barlepel.
  • Top af met de London Essence Grapefruit & Rosemary Tonic.

Tip: Werk de cocktail af met een schijfje pompelmoes en een takje rozemarijn.

Recept: Tess Posthumus
Foto’s: Stephanie Bex