Aperitivo d’Anvers
INGREDIENTEN
Voor de cocktail
- 45 ml Elixir d’Anvers
- 10 ml Campari
- 10 ml balsamico Frambozenazijn
- London Essence Grapefruit & Rosemary Tonic
- IJsblokken
Voor de garnering
- 1 el geraspt Himalayazout
- 1 el frambozenpoeder
- 1 el Elixir d’Anvers
- 1 Elixir d’Anvers rocks glas
- 1 schijfje pompelmoes
- 1 takje rozemarijn
BEREIDING
Voor het garnituur
- Meng het geraspte Himalayazout en het frambozenpoeder in een kommetje.
- Bevochtig de rand van het glas met Elixir d’Anvers en dip in het frambozenzout zodat je een mooi randje krijgt.
Voor de cocktail
- Vul het glas met ijsblokjes.
- Giet de Elixir d’Anvers, Campari en balsamico frambozenazijn over het ijs en roer kort met een barlepel.
- Top af met de London Essence Grapefruit & Rosemary Tonic.
Tip: Werk de cocktail af met een schijfje pompelmoes en een takje rozemarijn.
Recept: Tess Posthumus
Foto’s: Stephanie Bex