Hannah Van Ongevalle: Deze klassieker heeft de tand des tijds moeiteloos doorstaan en schittert met Elixir d’Anvers. Fris, lekker en eenvoudig. Shake, shake, shake it! TV-programma: HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Hannah Van Ongevalle Foto: Stephanie Bex
Seppe Nobels! In 2021 werd hij door Knack verkozen als 'Mens van het Jaar', niet meer dan normaal dat hij ook bij ons een gastronomische 'Nobelsprijs' verdient. Seppe Nobels, één van de allerbeste chefs in België, kreeg het afgelopen jaar een groene Michelinster en won onlangs de Nederlandse Gouden Kookboekprijs. Heeft dat misschien te maken met [...]
Maak er een mooie eindejaarsperiode van, vol warmte, licht en gezelligheid! Geniet van de kleine dingen met de mensen die je graag ziet. Laten we met een Elixirke klinken op een nieuw jaar vol liefde, gezondheid, geluk en heel wat onvergetelijke momenten... Cheers!
Dat klinkt als muziek in de oren! Je ontdekt op ons Spotify account heel wat verschillende, leuke playlists voor elke gelegenheid. Terwijl jij het kerstmenu volop aan het voorbereiden bent, hebben wij alvast de perfecte playlist 'Driving Home for Christmas' samengesteld om er een feestelijke avond van te maken.
Belgisch chocolatier en smakenacrobaat Dominique Persoone maakte in De Chalet tijdens het lekkerste boysweekend ever deze zalige frisko… en dat was bingo! TV-programma De Chalet: Hollandse maatjes. ontdek hier het recept Recept: Dominique Persoone Foto: Stephanie Bex
Topchef Bart Desmidt van tweesterrenrestaurant Bartholomeus creëerde dit lichtzoet, ziltig hapje met Elixir d’Anvers speciaal voor de feestdagen. Geniet ervan. TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Bart Desmidt Foto: Stephanie Bex
Dit jaar heeft Elixir d'Anvers heel wat wielertenues verkocht, de must-have voor de doorwinterde Flandrien, randonneur of recreatieve mooiweerfietser. Bij elk fietspakket dat werd verkocht, schonk Elixir d'Anvers 10 euro aan HOPE Benefiet, because we love life! Uiteindelijk mochten we een mooie cheque van 820 euro overhandigen aan dit goede doel.
Steven proeft letterlijk en figuurlijk van een stukje Antwerpse geschiedenis. Elixir d'Anvers bestaat al sinds 1863. Ivan Nolet staat aan het hoofd van het bedrijf en maakt het geheime kruidenmengsel nog steeds eigenhandig. Bekijk hier de volledige reportage.
Wat is er leuker tijdens de feestdagen dan je gasten te verwelkomen met een origineel aperitief? Hannah Van Ongevalle, leading lady van de Belgische bartenders creëerde speciaal voor u deze kosmische cocktail met Elixir d’Anvers. How cool is that! TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Hannah Van Ongevalle Foto: Stephanie Bex
Creatieve topchef Roger van Damme is een buitenbeentje in de culinaire wereld en dat vertaald zich in deze originele ontbijtcocktail. “Een cocktail met een Hollands tintje en de touch van Antwerpen” (RvD) En wie zei er ook alweer het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag? TV-programma De Chalet: Hollandse maatjes. ontdek hier het [...]