Nieuws


En de ‘Elixir d’Anvers Nobelsprijs’ gaat naar…

27/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Seppe Nobels! In 2021 werd hij door Knack verkozen als 'Mens van het Jaar', niet meer dan normaal dat hij ook bij ons een gastronomische 'Nobelsprijs' verdient. Seppe Nobels, één van de allerbeste chefs in België, kreeg het afgelopen jaar een groene Michelinster en won onlangs de Nederlandse Gouden Kookboekprijs. Heeft dat misschien te maken met [...]

Elixir d’Anvers brengt de kerstsfeer in huis

23/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Dat klinkt als muziek in de oren! Je ontdekt op ons Spotify account heel wat verschillende, leuke playlists voor elke gelegenheid. Terwijl jij het kerstmenu volop aan het voorbereiden bent, hebben wij alvast de perfecte playlist 'Driving Home for Christmas' samengesteld om er een feestelijke avond van te maken.

Langoustines met Elixir d’Anvers

17/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Topchef Bart Desmidt van tweesterrenrestaurant Bartholomeus creëerde dit lichtzoet, ziltig hapje met Elixir d’Anvers speciaal voor de feestdagen. Geniet ervan. TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Bart Desmidt Foto: Stephanie Bex

In De Buurt

08/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Steven proeft letterlijk en figuurlijk van een stukje Antwerpse geschiedenis. Elixir d'Anvers bestaat al sinds 1863. Ivan Nolet staat aan het hoofd van het bedrijf en maakt het geheime kruidenmengsel nog steeds eigenhandig. Bekijk hier de volledige reportage.

Cosmo Cooler cocktail met Elixir d’Anvers

07/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Wat is er leuker tijdens de feestdagen dan je gasten te verwelkomen met een origineel aperitief? Hannah Van Ongevalle, leading lady van de Belgische bartenders creëerde speciaal voor u deze kosmische cocktail met Elixir d’Anvers. How cool is that! TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Hannah Van Ongevalle Foto: Stephanie Bex