De bekende Antwerpse Handjes van Chocolatier Goossens werden ter gelegenheid van onze 160ste verjaardag in een nieuw, overheerlijk jasje gestoken. Het originele recept, ontworpen door Maître Chocolatier René Goossens, werd door zijn zoon Erik gebruikt om er vervolgens Elixir d’Anvers Reserve aan toe te voegen. Een overheerlijke smaakcombinatie van chocolade en een zachte kern van amandelpasta verrijkt met de unieke kruidensmaak van Elixir d’Anvers Reserve.

Meester-chocolatier Erik Goossens, die de passie en het vakmanschap van zijn vader heeft overgenomen, zegt enthousiast: “Het is een eer om het originele recept van mijn vader nieuw leven in te blazen en te combineren met de unieke smaak van Elixir d’Anvers Reserve. We willen onze klanten blijven verrassen en zijn verheugd hen deze exclusieve lekkernij te presenteren ter gelegenheid van de 160ste verjaardag van Elixir d’Anvers.”

De vernieuwde Antwerpse Handjes met Elixir d’Anvers Reserve zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Chocolatier Goossens, zowel in de winkel als online.

Bestel hier