Nieuws


Langoustines met Elixir d’Anvers

17/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Topchef Bart Desmidt van tweesterrenrestaurant Bartholomeus creëerde dit lichtzoet, ziltig hapje met Elixir d’Anvers speciaal voor de feestdagen. Geniet ervan. TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Bart Desmidt Foto: Stephanie Bex

In De Buurt

08/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Steven proeft letterlijk en figuurlijk van een stukje Antwerpse geschiedenis. Elixir d'Anvers bestaat al sinds 1863. Ivan Nolet staat aan het hoofd van het bedrijf en maakt het geheime kruidenmengsel nog steeds eigenhandig. Bekijk hier de volledige reportage.

Cosmo Cooler cocktail met Elixir d’Anvers

07/12/2021Geen onderdeel van een categorie
Wat is er leuker tijdens de feestdagen dan je gasten te verwelkomen met een origineel aperitief? Hannah Van Ongevalle, leading lady van de Belgische bartenders creëerde speciaal voor u deze kosmische cocktail met Elixir d’Anvers. How cool is that! TV-programma HAPeritief! ontdek hier het recept Recept: Hannah Van Ongevalle Foto: Stephanie Bex

La Grande Balade

23/11/2021Geen onderdeel van een categorie
De afgelopen maanden kwamen er heel wat filmploegen over de vloer voor verschillende, toffe reportages in Vlaanderen en Wallonië. Vorige maand werd de stokerij van Elixir d'Anvers uitgelicht tijdens het programma La Grande Balade op RTL. Ex-Miss België Laura Beyne bracht een bezoekje en kreeg er een rondleiding van Ivan Nolet. Benieuwd naar de volledige aflevering?

7000 sportievelingen dwars door onze stokerij

22/11/2021Geen onderdeel van een categorie
Zondag 21 november vond de achtste editie van de Keytrade Bank Urban Trail Antwerp plaats. Die dag was de Antwerpse binnenstad hét decor voor een uniek loopevent door tal van belangrijke Antwerpse gebouwen. Voor het eerst liepen de deelnemers ook door de stokerij van Elixir d'Anvers, een uitzonderlijke beleving! De shotjes stonden klaar om alle lopers [...]

Sgroppino met Elixir d’Anvers – Njammie!

17/11/2021Geen onderdeel van een categorie
Met de feestdagen in aantocht inspireert Stephanie Bex van njam! je graag met enkele feestelijke receptjes. Een échte voltreffer om je gasten mee te verwelkomen is deze verfrissende Scroppino met Elixir d'Anvers, de toon is meteen gezet! ontdek hier het recept Recept: Njammie! Stephanie Bex Foto: Stephanie Bex

Steven Goegebeur en ATV op bezoek bij Elixir d’Anvers

19/10/2021Geen onderdeel van een categorie
Twee weken geleden kwam de cameraploeg van regionale zender ATV langs bij Elixir d'Anvers. Voor het programma In De Buurt ontmoette Steven Goegebeur Ivan Nolet om meer te weten te komen over deze unieke likeur. Steven werd hartelijk onthaald en kreeg een speciale rondleiding door onze stokerij. Als afsluiter mocht hij proeven van een heerlijke Elixir d'Anvers [...]