Smeuïge Paascake met Elixir d’Anvers Advocaat

Een luchtige cake met een hart van goud!
INGREDIENTEN

Voor 1 cake:

  • 220 g boter op kamertemperatuur
  • 185 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 220 g bloem
  • 160 g Elixir d’Anvers Advocaat
  • ½ zakje bakpoeder

BEREIDING

  • Klop de boter, suiker en vanillesuiker romig
  • Roer de eieren één voor één er doorheen
  • Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng
  • Voeg Elixir d’Anvers Advocaat toe en meng tot een egaal deeg
  • Vet een cakevorm in met een beetje boter en bestuif met bloem
  • Verdeel het cakebeslag in de vorm
  • Bak de cake gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden
  • Haal de cake uit de oven en laat afkoelen
  • Werk naar eigen smaak af met een beetje Elixir d’Anvers Advocaaat en chocoladeschilfers

Recept: Kriskookt