Smeuïge Paascake met Elixir d’Anvers Advocaat
Een luchtige cake met een hart van goud!
INGREDIENTEN
Voor 1 cake:
- 220 g boter op kamertemperatuur
- 185 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 4 eieren
- 220 g bloem
- 160 g Elixir d’Anvers Advocaat
- ½ zakje bakpoeder

BEREIDING
- Klop de boter, suiker en vanillesuiker romig
- Roer de eieren één voor één er doorheen
- Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng
- Voeg Elixir d’Anvers Advocaat toe en meng tot een egaal deeg
- Vet een cakevorm in met een beetje boter en bestuif met bloem
- Verdeel het cakebeslag in de vorm
- Bak de cake gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden
- Haal de cake uit de oven en laat afkoelen
- Werk naar eigen smaak af met een beetje Elixir d’Anvers Advocaaat en chocoladeschilfers
Recept: Kriskookt