Elixir d’Anvers Trifle

Luchtig dessertje waar je niet genoeg van krijgt!
INGREDIENTEN

Voor 4 personen:

  • 2 el Elixir d’Anvers
  • 125 g mascarpone
  • 125 g volle Griekse yoghurt
  • 30 g natuurhoning
  • 12 boudoirkoekjes (lange vingers)
  • Sap van 1 sinaasappel
  • Geschaafde donkere chocolade(afwerking)

BEREIDING

  • Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt
  • Voeg de honing en 1 el Elixir d’Anvers toe
  • Roer het geheel goed om en zet even opzij
  • Pers de sinaasappel uit, voeg hierbij 1 el Elixir d’Anvers en roer om
  • Zet alvast 4 leuke dessertglaasjes klaar
  • Breek 6 koekjes in 2 en haal ze even door het sinaasappelsap met Elixir d’Anvers
  • Plaats telkens 3 halve koekjes op de bodem van de glaasjes en lepel hier wat van het mascarpone mengsel op
  • Breek dan de andere 6 koekjes in 2 en haal ze ook door het sinaasappelsap met Elixir d’Anvers
  • Verdeel dan terug 3 halve koekjes over de glaasjes en lepel er de rest van het mascarpone mengsel op
  • Werk de glaasjes af met de geschaafde donkere chocolade