Elixir d’Anvers Trifle
Luchtig dessertje waar je niet genoeg van krijgt!
INGREDIENTEN
Voor 4 personen:
- 2 el Elixir d’Anvers
- 125 g mascarpone
- 125 g volle Griekse yoghurt
- 30 g natuurhoning
- 12 boudoirkoekjes (lange vingers)
- Sap van 1 sinaasappel
- Geschaafde donkere chocolade(afwerking)
BEREIDING
- Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt
- Voeg de honing en 1 el Elixir d’Anvers toe
- Roer het geheel goed om en zet even opzij
- Pers de sinaasappel uit, voeg hierbij 1 el Elixir d’Anvers en roer om
- Zet alvast 4 leuke dessertglaasjes klaar
- Breek 6 koekjes in 2 en haal ze even door het sinaasappelsap met Elixir d’Anvers
- Plaats telkens 3 halve koekjes op de bodem van de glaasjes en lepel hier wat van het mascarpone mengsel op
- Breek dan de andere 6 koekjes in 2 en haal ze ook door het sinaasappelsap met Elixir d’Anvers
- Verdeel dan terug 3 halve koekjes over de glaasjes en lepel er de rest van het mascarpone mengsel op
- Werk de glaasjes af met de geschaafde donkere chocolade
Recept: Jorinde Oversteyns