Elixir d’Anvers Sangria

De zomer in je glas!
INGREDIENTEN
  • 1 fles witte wijn
  • 100 ml Elixir d’Anvers
  • 45 ml limoensap
  • 1 peer
  • 1 nectarine
  • 1 abrikoos
  • 20 witte druiven
  • 100 g bosbessen
  • Ijsblokjes
  • (25 ml suikersiroop – naar eigen smaak)
BEREIDING
  • Snijd het fruit in blokjes, de druiven doormidden
  • Doe het fruit – behalve de bosbessen – in een karaf
  • Voeg Elixir d’Anvers, wijn, limoensap en eventueel de suikersiroop toe
  • Zet dit enkele uren tot 1 nacht in de koelkast
  • Doe enkele ijsblokjes in de glazen
  • Verdeel Elixir d’Anvers Sangria met fruit over de glazen
  • Werk af met enkele bosbessen en geniet

Recept: Kriskookt