Elixir d’Anvers Pumpkin Spice Latte
Bangelijk lekker koffietje
INGREDIENTEN
voor 30cl
- 3cl pumpkin spice siroop
- 5cl Elixir d’Anvers
- gestoomde melk
- 1 espresso shot
- kaneelpoeder
BEREIDING
- Doe de siroop en de Elixir d’Anvers in een verwarmd glas
- Stoom de melk en maak vervolgens een dik melkschuim
- Giet een beetje van de gestoomde melk in het glas en roer even door
- Vul vervolgens het glas verder met gestoomde melk tot aan de rand
- Zet het glas opzij en laat even rusten
- Bereid nu je espresso in een klein kannetje of pitcher
- Giet de espresso voorzichtig door het melkschuim om 3 mooie laagjes te krijgen
- Werk vervolgens af met kaneelpoeder
- Genieten maar!
Tip: Gebruik voor de perfect serve pumpkin spice siroop van bijvoorbeeld Monin
Recept: Bar-Barista (Tom Cools)