Elixir d’Anvers Pumpkin Spice Latte

Bangelijk lekker koffietje
INGREDIENTEN

voor 30cl

  • 3cl pumpkin spice siroop
  • 5cl Elixir d’Anvers
  • gestoomde melk
  • 1 espresso shot
  • kaneelpoeder
BEREIDING
  • Doe de siroop en de Elixir d’Anvers in een verwarmd glas
  • Stoom de melk en maak vervolgens een dik melkschuim
  • Giet een beetje van de gestoomde melk in het glas en roer even door
  • Vul vervolgens het glas verder met gestoomde melk tot aan de rand
  • Zet het glas opzij en laat even rusten
  • Bereid nu je espresso in een klein kannetje of pitcher
  • Giet de espresso voorzichtig door het melkschuim om 3 mooie laagjes te krijgen
  • Werk vervolgens af met kaneelpoeder
  • Genieten maar!

Tip: Gebruik voor de perfect serve pumpkin spice siroop van bijvoorbeeld Monin