Elixir d’Anvers banaan ijspralines

Om van te snoepen
INGREDIENTEN

Voor +/- 25 ijspralines

  • 2 bananen
  • Elixir d’Anvers
  • 300 g pure donkere Belgische chocolade
  • 4 el arachideolie
  • Een handvol gehakte amandelnoten

BEREIDING

  • Snij de bananen in schijfjes en leg ze in een schaaltje
  • Overgiet de schijfjes banaan met Elixir d’Anvers tot ze net onderstaan en laat ze een 2-tal uur marineren
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de schijfjes er op
  • Plaats de bananenschijfjes minimum 8 uur in de vriezer
  • Smelt de chocolade, voeg de arachideolie toe en roer om
  • Prik telkens een schijfje banaan op een vork en haal door de gesmolten chocolade
  • Plaats terug op de bakplaat en bestrooi met de gehakte amandelnoten
  • Plaats de pralines terug in de vriezer (+/- 1 uur)