Vanaf zaterdag 13 januari verwelkomt Jorssen hun bezoekers op het Antwerps Salon. Tijdens de salonweekends brengen zij de Vogelmarkt van Antwerpen naar de concessies in Antwerpen Noord en Zuid.

Proeven van Antwerpen? In samenwerking met diverse lokale handelaars biedt Jorssen bezoekers de unieke gelegenheid om de levendige sfeer van een échte Antwerpse markt te ervaren. Trakteer jezelf op heerlijke degustaties aangeboden door Elixir d’Anvers, DelRey, Kaasmuisje en Désirée de Lille. Een absolute must is de exclusieve Jorssen x KLEIR. collectie, waar stijlvolle outfits een dynamische en authentiek Antwerpse flair krijgen. Ontdek verder ook het verhaal achter D’Oude Caert en MM Antverpia.

Wie deze maand tijdens het Antwerps Salon een nieuwe wagen koopt, krijgt daar bovenop een heerlijke fles Elixir d’Anvers Reserve cadeau.

Het Antwerps Salon bij Jorssen loopt van 13 t.e.m. 31 januari en is iedere dag geopend van 10u00 tot 17u00, ook op zondag. Jorssen verwelkomt u graag in haar concessies Noord (Kapelsesteenweg 1/3 2170 Merksem) en Zuid (Antwerpsesteenweg 126 2630 Aartselaar).

Meer info