Lopen door de Handelsbeurs, het Justitiepaleis, het Provinciehuis én de Stokerij van Elixir d’Anvers!

Op zondag 15 maart is de Antwerpse binnenstad hét decor voor de magische Antwerp Urban Trail, een uniek loopevenement over 7 km en 12 km langs en door tal van belangrijke Antwerpse gebouwen. Een must voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen!

De Antwerp Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is een ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Het exacte traject en een gedetailleerd overzicht van alle te bezoeken locaties zullen later bekendgemaakt worden op www.sport.be/antwerpurbantrail/nl/

“De Antwerp Urban Trail is meer dan een sportevenement”, zegt Antwerps burgemeester Bart De Wever. “Het is een belevingsloop door Antwerpen, door zijn geschiedenis, zijn heden en de toekomst. Zo geven we iedereen de kans om op een sportieve manier onze stad en ons rijk cultureel erfgoed te verkennen.”

Wanneer: zondag 15 maart 2019
Inschrijvingenwww.sport.be/antwerpurbantrail/nl/inschrijven/

Succes aan alle deelnemers!