Pornstar Martini met Elixir d’Anvers

INGREDIENTEN
  • 25 ml Elixir d’Anvers
  • 2 passievruchten
  • 50 ml jenever (St. Pol Graanjenever)
  • 1/2 eiwit
  • 15 ml citroensap
  • 5 ml suikersiroop
  • IJsblokken
BEREIDING
  • Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees van 1,5 passievrucht in een cocktailshaker.
  • Voeg Elixir d’Anvers, jenever, eiwit, citroensap, en suikersiroop toe aan de shaker.
  • Voeg ijsblokken toe, sluit de shaker en schud krachtig gedurende 15 seconden.
  • Zeef de cocktail in een gekoeld martiniglas.
DRESSEER EN SERVEERTIPS

Garneer de cocktail met een halve passievrucht. Serveer direct en geniet van de verfrissende en exotische smaken.

Recept: Kris Kookt