Heb jij onze vertegenwoordiger van West- en Oost-Vlaanderen al ontmoet? Robbe bezoekt onze bestaande klanten en inspireert nieuwe klanten, retail en horeca om vandaag nog onze producten in huis te halen. Daarnaast is hij ook actief op zoek naar prospects en leuke events om een samenwerking mee aan te gaan. Dat hij deze job met heel veel passie doet, dat mag je wel stellen!

“Elixir d’Anvers is tijdloos! Het is een product met een enorm boeiende geschiedenis. Hoewel het product al 160 jaar bestaat kan je er op de dag van vandaag enorm veel mee doen. Dit zal generatie na generatie zo blijven…”, vertelt Robbe.

Robbe’s favoriete Elixir-momentjes? “Als aperitief drink ik graag een cocktail met Elixir d’Anvers, maar na een drukke werkdag kan ik ook genieten van een borreltje. Mijn favoriete gerechten zijn de oesters met Elixir d’Anvers, een recept van Seppe Nobels en sabayon met Elixir d’Anvers. Twee toppertjes die mij écht kunnen smaken!”

Wens jij ook enkele smaakvolle producten in jouw winkel/horeca of heb je graag meer interesse voor een fijne samenwerking? Contacteer Robbe via onderstaande contactgegevens.

Robbe Lambrecht
robbe.lambrecht@elixirdanvers.be
+32 477 53 50 67