Elixir d’Anvers Coffee

Elixir d'Anvers geeft karakter, elegantie en finesse aan deze koffie. De room met mandarijnsap zorgt voor een fris accent in deze echte Antwerpse klassieker.
INGREDIENTEN
  • 5 cl Elixir d’Anvers
  • ½ tl kristalsuiker
  • 5 cl ongesuikerde room
  • sap van 1 mandarijntje
  • 10 cl koffie
BEREIDING
  • Verwarm de Elixir d’Anvers net niet tot het kookpunt en giet in een wijnglas.
  • Roer de suiker door de koffie en giet voorzichtig en met behulp van een koffielepel op de Elixir d’Anvers.
  • Klop de room half op met enkele druppels mandarijnsap en lepel voorzichtig op de koffie.
DRESSEER EN SERVEERTIPS

Serveer in een wijnglas in 3 lagen of meng de Elixir d’Anvers met de gesuikerde koffie en lepel de room erover.