Andere producten

Geschenkdoos met 3 zakflesjes

Geschenkdoos met 3 zakflesjes

Geschenkdoos met 20cl Elixir d’Anvers, 20cl Elixir de Spa en 20cl Elixir d’Anvers Advocaat.

Koffie Elixir d’ Anvers

Koffie Elixir d’ Anvers

Op exclusieve wijze gemaakt op basis van ELIXIR D’ANVERS, heeft de “echte” Antwerpse Koffie zijn heerlijke koffiearoma te danken aan een distillatie van koffie uit Ethiopië en Colombië, die hem karakter, elegantie en finesse geeft.

Gebruik 1 deel Koffie Elixir d’Anvers, leng aan met 2 delen warm water en werk af met een toefje slagroom. Uw antwerpse koffie is klaar!

Koffie Elixir d’Anvers – 19% vol. – 50cl

Advocaat Extra FX de Beukelaer

Advocaat Extra FX de Beukelaer

De advocaat extra van F.X. de Beukelaer wordt bereid op basis van verse eierdooiers (geen diepvrieseierdooiers of eierpoeder). Het uitgebreide recept van deze advocaat bevat o.a. 21 eierdooiers per liter product en zuivere alcohol. Verder worden er geen verdikkingsmiddelen toegevoegd. De kleur is enkel afkomstig van de eierdooiers, er worden geen kleurstoffen toegevoegd. Vermits de advocaat met verse eieren wordt bereid is het alcoholgehalte op 18% gebracht wat een natuurlijk bewaarmiddel is.

Advocaat Extra FX de Beukelaer – 18% vol. – 70cl | 20cl

Snaps Jenever

Snaps Jenever

Snaps Jenever is één van de oudste producten van FX de Beukelaar en wordt sinds meer dan 100 jaar gefabriceerd. Het is een evenwichtige jenever van het type “vieux système”.

Een fantastisch opkikkertje is een “Koetsierke”: half Elixir d’Anvers, half Snaps Jenever en ijskoud geschonken!

Snaps Jenever – 35% vol. – 100cl | 20cl

St. Pol

St. Pol

DE KRACHTIGE JENEVER VAN WELEER.
In de graanjenever van St Pol proeft U de onvervalste smaak van weleer, omdat hij net als toen krachtig wordt gestookt uit rogge en mout. Met zijn fijne graanneus is St Pol de ideale smaakmaker, ook als aperitief. Of misschien voelt U meer voor zijn fluweelzachte afdronk na een lekker etentje. Graanjenever van St Pol biedt U een heel rijk smaakpatroon, een verkwikkende borrel met een fijne karaktervolle afdronk.

St. Pol graanjenever –  30% vol. | 36% vol. | 40% vol. | 49% vol. – 100cl (fles) | 70cl (kruik) | 35cl (kruik)

Triple Sec Curaçao

Triple Sec Curaçao

Triple Sec Curaçao is een heerlijke sinaasappellikeur, boordevol smaak en op artisanale manier gemaakt op basis van ingrediënten van hoogstaande kwaliteit, waaronder de sinaasappelschil van het type Curaçao.

Lekker om puur te drinken, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken in cocktails.

Triple Sec Curaçao – 28% vol. – 70cl

Menu
×